Backgroound Image

Man måste inte prata – Konsert den 18 oktober

”Man måste inte prata” – En konsert med Ulrika Nätterdal, David Bäck och Tjejtrall

Den 18 oktober får vi besök av Ulrika Nätterdal. Ulrika har en brinnande förmåga att genom sånger och berättelser roa och beröra. Hon har i många år sjungit aktivt i såväl kyrkor som restauranger och festivaler. Dessutom har hon har medverkat som sångerska i Galenskaparna och After Shave´s julföreställning ”jul, jul, jul”. Hon har medverkat på många skivor och har även spelat in en egen skiva som heter ”Vi går lite hit och dit”. Senaste föreställningen 2012 hette ”Problemet med långa armar” I år är hon aktuell med en föreställning som handlar om hur det är att leva med ADHD – ”Cirkus i hjärnan” Ulrika har en komisk talang som är svår att undvika, men det betyder inte att djupet förloras. Tvärtom!

Här följer några ord ur motiveringen varför hon 2011 fick Studieförbundet Vuxenskolans kulturpris:

”Bland Ulrikas allra största tillgångar som artist måste vara hennes totalt otvungna och avväpnande sätt att kommunicera med sin publik. Vad som egentligen händer mellan Ulrika och publiken vågar vi inte spekulera i. Ulrika ska nog inte förklaras, bara upplevas.”

Den 18 oktober får vi lyssna till tal och sång av Ulrika. Med sig har hon pianisten David Bäck, men också Tjejtrall kommer att medverka i konserten som har fått namnet: ”Man måste inte prata”

Varmt välkommen den 18 oktober kl 18.00 till S:t Jakobs kyrka.

Man måste inte prata