Backgroound Image

Församlingsdag 27 april!

Nu är det snart dags för församlingsdag!

Vi samlas 27 april klockan 10–16 i Johanneskyrkan på Annestorpsvägen 29 i Lindome. Åker man kommunalt så heter hållplatsen Annestorpsvägen eller så kan man promenera från Lindome station ca 10 minuter.

Här får vi tillsammans samtala om församlingen. Både utifrån var vi står just nu, men också vad vi vill se framöver. Detta är en viktig dag och vi vill verkligen uppmuntra dig att komma. Vare sig du är i kyrkan ofta eller mer sällan så är din röst viktig den här dagen.

Vi börjar och avslutar med fika och under dagen serveras lunch som vi caterar.
Kostnaden för dagen är 100 kronor/vuxen och 25 kronor/barn över 3 år.
Vi hoppas kunna erbjuda barnpassning i alla fall en del av dagen.

Det fanns från början en tanke om att vi sedan kunde fortsätta gemenskapen hemma hos mig och min man i Lindome, men tyvärr får vi skjuta upp detta till ett senare tillfälle eftersom min man skadat sin hälsena och inte kan förbereda hemma på det sätt vi planerat för. Jag återkommer med en ny inbjudan längre fram!

Anmälan gör du enklast via länk här: https://forms.gle/aVLEixNrj4TsfGJJ6

Det går också bra att maila: maria@stjakob.se eller telefon 0739-815546.
Det kommer också finnas möjlighet att anmäla sig på lista i kyrkan.

Anmäl dig senast 23/4 så att vi hinner beställa mat.

Allt gott och varmt välkommen!

Maria