Backgroound Image

Letar du efter våra sändningar?

Sedan restriktionerna kring Covid-19 blev ett faktum har det påverkat vår församling mycket. Vi har och har haft mycket begränsade möjligheter att träffas IRL. Men Covid 19 innebar också att vi började sända våra huvudgudstjänster, konserter och andakter på webben. Våra inspelade program och livesändningar har hittills främst ägt rum via facebooks plattform. Oavsett om du är medlem i facebook eller inte så finner du våra senaste sändningar där, åtkomliga för alla att se. Du behöver bara en smartphone, läsplatta eller dator för att kunna titta. När du klickar på följande länk kommer du till vårt ”videorum på facebook.

https://www.facebook.com/stjakob.se/videos

Facebook uppmanar dig att logga in eller skapa en profil. Detta kan du bortse ifrån och ändå nå våra publika videoinlägg. Prova och hör av dig om hur det går

Du når oss alltid via info@stjakob.se om du undrar något.