Temakvällar

Några gånger per termin inbjuds alla till Temakvällar. De ersätter det som tidigare hette Qvinnosamlingen. Detta är fortsättningen på en verksamhet som funnits i många år. Förutom ett intressant föredrag eller underhållning bjuder vi på en liten måltid. Överskottet från inträdet går till socialt arbete.

 Mitt i vardagen och stressen kan det vara skönt att samlas för att lyssna till någon intressant föreläsning och att bara vara.

Torsdag 29 september kl 19-21

Edith Piaf med Ida Andersson sång

"I den franska vissångerskan Edith Piafs liv möts styrkan och sårbarheten, det stora och det lilla, den överväldigande lyckan och den bottenlösa sorgen. Född i rännstenen erövrade hon världen med sin fantastiska röst men hennes liv kantades av många sorger.

Det är över 50 år sedan Edith Piaf gick bort men kärleken till hennes musik är fortfarande stor. Det direkta tilltalet i hennes sånger och modet att inte väja för de stora känslorna såsom svartsjuka, utsatthet och passionerad kärlek, gör att hon berör människor på ett alldeles särskilt sätt.

Under ca 45 min får publiken ta del av hennes mest älskade sånger och höra berättelser ur hennes dramatiska liv. Sedan 2013 samarbetar jag med pianisten Lowe Pettersson."

Inträde: 200kr

Alla är varmt välkomna med!

 Lowe-and-Ida-1