Backgroound Image

Nya församlingsbladet finns nu att läsa.

Jul jul strålande jul … Adventstid kom till mitt ensamma hus … Det är advent …

Jag längtar! Jag längtar till att få tända ljusen. Att planera för julhelgen. Att med omsorg välja julklappar till nära och kära. Jag överser med att lussekatter säljs före allhelgonahelgen i min matbutik, att adventsstjärnorna sätts upp dagen efter helgen. Julen är fantastisk – låt oss fira den länge!

Så blir jag påmind om kontrasten mellan mitt julskimmer och konsekvenserna det får på klimatet. Hur min konsumtion påverkar vår planet och alla oss som lever här på jorden.

Vi har alla möjlighet att göra skillnad. Låt Jesu kärleksbud inkludera hela vår planet. Alla som lever här idag och alla som kommer att leva här framöver. Börja idag! Låt det nyfödda barnet visa på en framtid med klimathopp – inte klimathot. Gör skillnad!

God jul och Gott nytt år

Klicka här för att läsa nya församlingsbladet för jul-nyår-2018: Nr 4-2017.