Backgroound Image

Göran Alm gästar Torsdagsträffen

»Mina 40 år på slottet«

Torsdag den 17 november kl 12.00 gästar Göran Alm S:t Jakobs Torsdagsträffen. Han kommer att kåsera kring sina 40 år på de kungliga slotten (det finns flera).  Först som intendent på Kungliga Husgerådskammaren och därefter som chef på Bernadottebiblioteket. Göran har sina djupa rötter i Metodistkyrkan och är själv lokalpredikant och en fascinerande talare. Vi får väl se om han avslöjar hemligheter som kan dölja sig bakom de kungliga murarna. I vilket fall som helst tar Göran oss med till platser och miljöer vi kanske normalt inte beträder eller har möjlighet att besöka.

Dagen inleds med servering av en god smörgås och något gott till kaffet. Samlingen hålet på till senast kl 14.00.

Anmäl er gärna till expeditionen så vi vet hur många vi behöver duka till.

Välkomna!

bernadottebibl1

Bernadottebiblioteket rymmer tusentals, ofta unika, böcker skänkta till den kungliga familjen. Här demonsterar Göran Alm en unik fotobok för medarbetarna i Svensk Damtidning.